Sherlock Holmes

Am fost să văd Sherlock Holmes la Cinema City la Cotroceni. Bine, de fapt am mers cu gașca să vedem Avatar la IMAX 3D maxim culness, dar se pare ca e așa de mare hype pe treaba asta că e rezervat tot până săptămâna viitoare.

Anyway, mie filmul mi s-a părut foarte foarte tare. Am înțeles că cei care țin mult la personajul lui Sherlock Holmes din cărți nu au fost foarte încântați de noua abordare, dar eu m-am distrat la film :). Evident, a fost tras maxim de păr pe alocuri, că doar de aia e film :). Are cam tot ce-i trebe, bătăi, explozii, știință (aici îi, ca de obicei, partea trasă de păr), gagici, chestii oculte, incursiuni în mintea a detectivului. Povestea are loc în Londra, inclusiv prin Parlament și pe London Tower Bridge, care este în construcție, so dacă ați fost pe acolo o să vedeți familiar sites.

Nu sunt chiar personajele din cărți, adică eu nu mi-l amintesc pe Sherlock Holmes să fie bătăuș maxim sau dr. Watson să fi avut probleme cu pariurile. Dar filmul este entertaining, so go see it :D

Un comentariu la „Sherlock Holmes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.