Great night out

Eu nu mă prea dau în vânt după ieșitul în oraș, după statul în fum și după muzica la maxim. Totuși, vineri fost iar în e Varză (am mai scris de birtu ăsta), dar de data asta Mihaela a reușit să strângă o gașcă super serioasă de cercetași, cu muuuuuuulte chitări și cu multă voie bună. Deși am rămas mai puțini după ce a bătut ceasul de 11, a ieșit acolo un super super tămbălău, cu Adi și Adi la chitară, dar și cu alți talentați trubaduri, cum ar fi Tina și Tache.

Am cântat toată noaptea, am dansat brașoveanca, am cântat piese de la toate formațiile și de prin toate locurile. Am avut și spectatori, care chiar ne-au depășit numeric (dar nu și la nivelul decibelilor) după orele dimineții. S-au rupt corzi, s-a rupt și-o bancă, ne-am rupt și noi :). Pe la 5, după sute de beri am mers, am dat mână cu barmanii, ne-am strâns care am mai rămas și am plecat spre casă.

Offtopic, aici a intervenit o idee genială de-a mea să nu o iau pe drumu mare, că ocolesc, așa că am luat-o pe străduțe și am ajuns acasă la 6 jumate, după ce am luat autobuzul în direcția greșită și am fost atacat din nou de câini.

Per total, a fost o super seara de cântat și de simțit bine cu prieteni buni, într-un bar așa, ca o casă veche, fără fițe, fără limite :) Nu cred ca e o idee bună să fac publice pozele de vineri seara, totuși, voi încerca să aplic aici un hint :D

Mulțumesc, pe rând, celor care își iau timp să organizeze chestii de genul ăsta, celor care vin și cântă până se rup degetele sau corzile de chitară, celor care își donează cardurile pentru pene, celor care pun bani de bere, celor care nu se lasă până nu vine primul metrou …

Alea-s corzi de chitară :)

PS. Poate ar fi cul să facem o carte de cântece, să putem să facem și mai mega șou? :P

2 comentarii la „Great night out”

  1. :)) cum sa nu te distrezi numai citind cateva randuri…plus ca pana sa citesc cele scrise de tine, deja mi-au povestit din cei prezenti in evarza vrute si nevrute.

    genial! data viitoare tare as vrea sa fiu si eu prin bucuresti…ehe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.