Roica, one more time

De obicei marcăm 22 februarie, Ziua Mondiala a Cercetășiei, cu o mică petrecere între noi, la Alba Iulia. Anul ăsta, pentru că a fost o iarnă mai lungă și mai inactivă pentru noi, am decis să facem o mică evadare la Roica, lângă Întregalde.

Spre plăcuta mea surpriză, foarte mulți cercetași au răspuns pozitiv ideii, așa că într-un final ne-am strâns în jur de 50 pentru weekendul imediat după 22 februarie.

Am avut noroc și de un pic de zăpadă proaspătă chiar în joia și vinerea dinaintea weekend-ului, deci indiferent de programul și de cadrul simbolic pe care le-am pregătit, tema generală a ieșirii a fost bulgăreala :)

Am avut un Capture the Flag de dimineață (a cărui temă clară a fost bulgăreala din nou :P), și după prânz ne-am regrupat puțin. Exploratorii au făcut un mic hike in linie dreaptă (care cred că s-a dovedit un pic mai greu decât ar fi părut inițială :P), și echipa de la temerari le-a pregătit puștilor un set de provocări (știu că o căutau pe hangiță de zor :P).

Eram cam înghețat de la umblat prin zăpadă, dar mă bucur că am decis sa ies iar afară cu Gabi, cu Adi Cozma, cu Ștefana și cu Adi Mogoșan să pregătim un traseu de orientare de noapte pentru ai noștri exploratori :) Traseul a fost o maximă aventură, în special pentru că se pare că la școală nu se mai învață copii ce-i aia miazănoapte :) – o patrulă a încercat toate direcțiile posibile înainte să caute nordul, chiar dacă am scris miazăNoapte …

Seara s-a lăsat cu cheakamalaya și cu cântat – dar eu am luat somn repede (ceea ce a însemnat că am luat și pastă, la fel de repede, de la temerari – vă țin eu minte! :P)

Andra a prins niște poze și le-a pus aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.