Rezumaaat

Am avut câteva zile destul de pline, să zic așa :). Am înaintat puțin cu lucrarea de doctorat, voi scrie un post separat despre ce am reușit și ce nu am reușit să fac, ideea e ca am mai făcut un pas :)

Aș vrea să spun că nu știu cum se descurcă oamenii care ies în oraș în fiecare seară. Am fost vineri, sâmbătă, luni și marți, și deja lista mea cu task-uri din categoria overdue nu mai încape pe ecran. Vineri am fost într-un local destul de ok, un loc de-ăla de știi dintr-o privire că o să te simți bine: polare peste tot (mă refer la haine, nu la vodci :P), ghete de munte de calitate, atmosferă voioasă, bere affordable, mese scorojite de lemn … beton. Am băut și am povestit până când a adormit tineretul pe mese, și după aia am mai stat un pic și am plecat :D

În weekend am reușit două treburi worth mentioning. Am făcut și ultima plăcuță pentru modulele ZigBee (și o să revin cu o poză și mai multe detalii curând), care nu este un masterpiece, dar am învățat câteva lucruri foarte utile în utilizarea programului de făcut plăcuțe din gEDA, PCB.

Și am mai reușit să înaintez puțin în misiunea mea de a ghida nevăzătorii prin sunet pe un traseu bicolor (care este primul baby-step pe care trebuie să îl fac în doctorat). Vineri seara am avut un prototip foarte barbar gata, și m-am învârtit de nebun pe hol la facultate cu ochii închiși ca să mă pierd să pot să-l testez :)

Am mai făcut ceva worth mentioning, marți seara am condus și eu 500 de metri lumina păcii, adusă de la Vienna de Adi Secal și echipa lui. Nice :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.