Elefantu' pe patine revine din nou: toată facultatea pe patine!

Într-o super mișcare (care mă face să mă gândesc la cum s-au schimbat lucrurile de când eram eu student, după cum zice și Vlad), Facultatea de Automatică și Calculatoare cheamă tot poporul din facultate, de pe ambele părți ale catedrei, cum se zice, la patinoar.

That’s right, joia viitoare, pe 17 decembrie, la ora 17:00, se merge la patinoar cu „școala” :D, la patinoarul din Drumul Taberei (unde am fost și eu acum două posturi). Este un site care se ocupă de prezentarea eventului, aici, și invitația pe Facebook, aici.

Noi plecăm la Viena joi seara, cu gașca de la cercetași, dar doar la 8, așa că eu plănuiesc să-mi las ruscacul la școală, să mă rup pe patine, și după aia să mă duc la gară. Se pare că studenții trebuie să anunțe la șefii de grupă că vor să meargă.Costă 10 lei, și avem, înafară de o oră ACS exclusiv, încă două ore (de la 18:00 – 20:00) incluse în banii ăștia. Pentru cine e ca mine și nu are patine, patinele costă tot 10 lei (care este dealtfel tariful standard acolo la patinoar).

Ne vedem acolo :D

ACS pe patine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.