ACS Winter Skating

I did it, i was there :). Am fost la patinat, deși eventul a fost la 5 și eu la 8 aveam tren spre Cluj și de acolo Vienna. A fost foarte foarte tare, mai ales partea în care am fost doar noi, calculatorișitii și automatiștii pe gheață. Au fost puțini profesori (aici mă refer la profesori de-ăia cu prof. în fața numelui). Eu am reușit să văd doar unul :) Au fost totuși mulți oameni de pe ambele părți ale „catedrei” :)

A fost ca și cum am fi mers cu toată gașca la patinoar :) Am stat în principiu cu micvs, corneluș și adi, dar m-am întâlnit cu mulți cunoscuți de prin facultate și m-am bucurat că am putut să mai schimbăm două vorbe.

După o oră de patinat, s-a făcut o pauză, ca să refacă oamenii gheața pentru tura oficială de la 6. S-a văzut instant că erau politehniști toți oamenii de acolo: în loc să ne îngrămădim la vin fiert și mâncare, toți stăteam și ne uitam fascinați la mașina de refăcut gheața, și dezbăteam cum face, după ce algoritm merge pe gheața and so on :)). După, s-a dat drumu și la restul populației (nonACS) pe gheață și s-a aglomerat puternic și n-a mai fost atât de cool, dar am mai stat așa, până pe la 7. Oricum eram mult prea obosiți ca să mai stăm :))

Mai pe sfârșit, când era oarecum frig. De la Matei :D
micvs, matei și manu
Răzvan Deaconescu, the one in charge with ACS Winter Skating

Un comentariu la „ACS Winter Skating”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.