Weekend de student şi Festivalul Luminii 2008

Weekend-ul ăsta, deşi am deadline-uri looming deasupra capului, am fost student. Nu ştiu exact ce m-o făcut să fiu aşa de iresponsabil, probabil din cauză că UP-ul stoarce în fiecare an şi ultima dorinţă de  munci din mine, dar weekend-ul ăsta am dat curs aproape la toate invitaţiile care mi s-au făcut din categoria „fun”.

So, vineri am fost la sediul cercetaşilor la CTR să fac gulguţe pentru festivalul luminii. Bineînţeles că nu se poate muncă fără diştracţie, aşa că după ce am terminat toată hârtia şi am facut sute şi sute de gulguţe, ne-am îndreptat către un birt, via şaormăria de la Sala Palatului. Mi-am dat seama atunci pe loc ce trist e Bucureştiul pentru că nici unul din noi nu ştia un local în care să putem merge să stăm la poveşti. Există două variante aici, amândouă triste: una, un grup de 7 – 8 cercetaşi studenţi de la anul 1 la anul 5 şi absolvenţi nu or ieşit suficient în oraş ca să ştie birturi meseriaşe pentru stat la poveşti, sau, doi, nu sunt asemenea birturi. Indiferent care dintre ele a fost problema noastră, eu dau vina pe Bucureşti. I need to get out of this place!

Anyways, dupa 1h de plimbat brambura prin Lipscani şi pe lângă, am găsit în sfârşit loc la localul de lângă Spring-ul de la Universitate, unde am şi beut una două beri şi am hotărât că o să facem „clubul liderilor” în fiecare joi, la o locaţie care urmează să o stabilim. Dacă are cineva idei, please, say so!

Sâmbătă mi-am propus să lucrez din greu. Dar sâmbătă de dimineaţa Micvs o zis că-i musai să bem o bere de Sf. Niculaie. Totuşi mai aveam prima parte a zilei. Dar ups, am uitat că am zis că mă duc cu Mihaela să mă întâlnesc cu Adi Şuhanea să vorbim de Centrul Universitar Bucureşti. Şi am fost, întâlnirea noastră o durat muuuuult mai bine de 1h şi am ajuns acasa numa pe la 8. La 8 jumate m-o sunat Micvs să mergem cu gaşca la … patinoar! Cum aş fi putut refuza o asemenea invitaţie??

Aşa că am fost şi elefantu pe gheaţa weekendul ăsta. Dar NU am căzut deloc :) Şi deşi acuma când am fost noi era aglomerat, mi-am dat seama că e musai să ducem gaşca la patinoar într-una din serile „clubului liderilor”. Îi super loc de discutat chestii :) Şi de râs de lume care nu ştie :)) Atâta că îi scump. După era plănuit un Cracassone la noi în cameră, da lumea s-o evaporat şi n-am mai făcut nimic, deci somn. No work done today either.

Duminică a fost Festivalul Luminii, despre care o să scriu în curând. Am hotărât că nu mă implic în organizarea festivalului ăstuia, dar pe la 3 aşa m-o sunat Iuliana înnebunită că bate vântu şi pleacă cu gulguţele. Aşa că, împreună cu Adi am luat rucsacul, l-am umplut cu nisip de prin Regie, l-am suit într-un taxi şi am plecat spre Parcul Carol. După Festival, evident, bere. La .. Baricade. Super bar (potenţial loc pentru Clubul Liderilor?), preţuri decente pentru inima Bucureştiului, dar deeeeeparte de Regie. Am făcut o oră până acasă pe jos. Dar a fost OK. Doar că, acasă era caaaald … sooooomn. :)

În concluzie, un weekend without any real work for school / job / others. But a lot of fun :) Şi acum, la muncă!

La Baricade, cu un Tuborg
La Baricade
Adi încearcă să demonstreze că îmi incape capul într-o sticlă de bere
Adi încearcă să demonstreze că îmi incape capul într-o sticlă de bere

Un comentariu la „Weekend de student şi Festivalul Luminii 2008”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.