Roboţi@ED304

Săptămâna asta am început să lucrez mai puternic pentru chestia asta cu roboţii. Mai mult treabă de organizare, pentru început, dar cât de curând trebuie să începem să şi construim. Anul ăsta avem mulţi studenţi interesaţi să se alăture echipei noastre, sunt curios câţi dintre ei or să şi rămână să facă ceva. O parte din ei sunt cercetaşi ;).

Luni am vorbit cu dl. Rughiniş să ne dea http://ed304.cs.pub.ro pentru uzul echipei. O fost foarte foarte de gaşcă, şi m-o certat că nu avem un numa mai cool :), şi ne-a dat domeniul, şi am şi pus câte ceva acolo. Sper să devină un punct de informare solid pentru echipa noastră şi nu numai, în timp.

Până una alta, luni m-am întâlnit şi cu Andrei Tudorică şi colegii lui, studenţi în anul 5 la Automatică, care sunt interesaţi să joi our team, şi au trecut pe la laborator şi nişte puşti de anu 1 care erau extrem de entuziasmaţi de NXT şi de LEGO, care aştept să îmi răspundă dacă continuă să lucreze cu noi. Azi m-am văzut şi cu Cezar Şuteu, el este în anul 4 la Automatică şi are NXT-ul lui, şi care este şi el interesat să se alăture echipei noastre.

Tot azi ne-a făcut rost domn’ profesor de câteva piese de model ca să ne dăm seama de dimensiuni şi să ne putem apuca de lucru.

Joia viitoare avem la laborator un concurs amical de LEGO SUMO, gândit pentru familiarizarea noilor veniţi cu NXC şi cu Tehnic şi cu de-astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.