Bucureşti Quest 2008

Vineri mi-am propus să plec spre Alba, să mă întâlnesc cu echipa pentru UP, şi să pregătim o ieşire cu exploratorii la Sibiu pentru Duminică, care era doar în stadiul de idee. Am plecat destul de târziu din cămin, dar am ajuns la gară cu un sfert de oră înainte de tren. Evident, era coadă de vreo 10 oameni la toate casele, deh Vineri seara, dar trenul de 18:50 e acum ultimul tren decent către Alba Iulia până de dimineaţă (aş adăuga aici câteva cuvinte de suflet pentru CFR …).

Am ajuns la rând cu 6 minute înainte de tren (la 5 minute înainte de tren nu mai dă bilete), şi … nu mai aveau locuri. Super. M-am enervat şi m-am luat către casă. Aştetând metroul în Gara de Nord, cu gândul la cum o să rezolv chestiile, cu ce o să plec, mi-am adus aminte că în weekendul ăsta are loc Bucureşti Quest.

BQ este un eveniment anual care este organizat de Centrul Local Dimăncescu din Bucureşti, şi care are loc de obicei în aprilie şi strânge undeva la 100 de cercetaşi din toată ţara. Principala activitate este descoperirea Bucureştiului, în patrule mixte, printr-o grămadă de provocări.

Anyways, am sunat, şi Carmen şi Diana erau fix în gară, aşa ca am fost cu ele la sală şi mi-am petrecut sala şi noaptea încercând să dau o mână de ajutor organizatorilor. Mi-o prins bine, pentru ca am avut ocazia să catch up on the latest gossip, să vorbesc de UP cu Iuliana Rada, să vorbesc de nişte documente de care avem nevoie la centrul local cu Cornel, … Am dormit de la 6 la 10 pe o bancă într-unul din vestiare, şi la 1 am plecat spre casă cu ultimii bani, cu un IC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.