Noul site al Centrului Local

Și dacă tot vorbim despre lucruri pe care le scoatem de la cuptor (deși metafora îmi pare un pic nepotrivită pe căldurile astea :P), ieri a fost lansată și noua față a site-ului Centrului Local Axente Sever Alba Iulia.

Prima variantă a site-ului nostru, albascout.ro, a ieșit acum 2 ani, cred, și a fost una din primele mele întâlniri cu WordPress.

De atunci nu doar că am primit mult feedback de la diferiți cercetași, mai ales din Alba (pentru care le mulțumesc și sper să-l vadă integrat în noul site), dar a crescut mult activitatea noastră, și, deci, cantitatea de informație pe care o avem de publicat, dar și numărul de persoane implicate în această acțiune.

Am lucrat cu Andra câteva zile, neconsecutive, în mai multe hei-rup-uri, Andra cu conținutul, eu cu WordPress-ul, și a ieșit ce se poate vedea. Mie-mi place :)

Ce nu se vede, poate, la prima vedere, este că ne-am dorit să avem mai mult decât un single-user blog, ca fiecare cercetaș care scrie un articol pentru site să apara acolo cu numele, și, eventual, cu fața (poza), iar dacă sunt mai mulți care scriu un articol, să fie toți creditați – și să poată lucra împreună la el. Am rezolvat lucrul ăsta cu o serie de plugin-uri WordPress, Co-Author Plus, Author Spotlight și un pic de hacking peste tema default a WordPress, twentyten.

Noul site albascout.ro

Evident, ca orice operă de artă, site-ul este work in progress, și aștept cu interes să aflu cum vi se pare, ce mai are nevoie, ce are în plus și așa mai departe :)

2 comentarii la „Noul site al Centrului Local”

  1. arata bine, nu am apucat sa il bibicesc foarte mult, dar 2 sugestii iti dau :P

    1. friendly urls. arata mai bine cu ele
    2. la pagina de 2%, formularul sa contina direct datele entitatii

    de mai am idei iti zic :P

  2. Friendly URL’s e o idee buna, o sa ma uit cum fac sa le impac cu plugin-urile alea, mersi :)

    Pentru chestia cu 2%, o fost o mare magarie anul asta, in care or primit informare interna in directii financiare sa nu ia in seama formulare care sunt pre-completate (adica trebuiau scrise de mana toate) – si noi ne-am conformat. Cu cateva zile inainte de deadline or intors-o, si le-or bagat si alea. Acum oricum e irelevant pana data viitoare :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.