Blog-ul Consiliului Director

Vă spuneam acum ceva vreme că am ceva la cuptor, cred că de Paște era. Lucrurile s-au precipitat și a fost nevoie să schimbăm macazul și să rezolvam alte probleme înainte să ne întoarcem la cuptorul propriu :).

Totuși, astăzi, după mult lucru, lansăm site-ul Consiliului Director. Acest site face parte dintr-o întreagă strategie a noastră de a încerca să apropiem Centrele Locale de nivelul național și invers, și să vadă oamenii care sunt lucrurile pe care le face un Consiliu Director și care sunt problemele cu care ne confruntăm.

Inițial, am zis să facem doar un site de-ăsta, oficial, de anunțuri, dar într-un final (și aici trebuie să mă înclin în fața lui Adi Șuhanea pentru idee) am făcut un site pe care îl vom folosi și la anunțuri, dar și pentru a evidenția unele experiențe personale din viața cercetășească a unui membru în CD, în speranța că astfel, îi vom inspira și pe alții să candideze și să ajute nivelul național al ONCR.

Screenshot blog CD

Sper ca această idee să prindă, și să fie primul din mai mulți pași prin care să putem colabora eficient între nivelul național și nivelul local al ONCR, pe informații reale și actualizate permanent, pe canale bidirecționale de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.