Mulțumim pentru susținere!

Aseară la 8 am dat send la mesajul că UP se anulează către cele mai importante liste de discuții ale noastre, ale cercetașilor. În același timp, Nico, de la secretariatul UP, a trimis același mesaj către toți participanții. Nu m-am prea gândit ce reacții o să aibă lumea, eram presat de timp să trimitem comunicatul în țară, să confirmăm cumva oficial ceea ce deja se zvonea pe telefoane, mesingere și sms-uri.

Cele câteva reacții din țară mi-au confirmat încă o dată că cercetașii sunt o mare familie, mult mai mult decât o organizație, decât gașca de prieteni. Aș vrea să vă mulțumesc aici tuturor celor care nu și-au pierdut încrederea în noi, celor care cred în continuare în Unitate și Prietenie, în mod special celor care ne-au trimis mesaje de susținere, în orice formă.

Nu sunt convins că toată lumea va fi de acord să le dau numele, dar o să pun aici câteva bucățele din mesaje primite de la cercetași:

Insa ce mi-a descretit fruntea au fost mesajele primite din toata tara de la oameni care, in conditiile in care se pregateau de ceva vreme pentru eveniment (taxa, dat fuga si la medic pentru adeverinta, recuperat seminarii cu alta grupa, pus bani la ciorap pentru bilet de tren) ar fi trebuit sa resimta o disonanta cognitiva a naibii de mare (adica sa fie frustrati si furiosi- scuzati deformarea profesionala), sunt alaturi de organizatori si le multumesc pentru munca depusa pentru ei in ultimele luni. Dupa mine, asta e cea mai evidenta si mai frumoasa dovada de UNITATE SI PRIETENIE pe care se putea da in situatia asta:)

(o cercetașă de la Alba, care nu putea ajunge anul ăsta la UP12)



salut.

sunt un om dezamagit de anularea UP-ului de anul asta.

nu e deloc bine asa si nimanui nu ii place sa fie dat afara din „propria casa”(sala de sport).

propun schimbarea locatiei

am ales insula Pastelui din pacific. (alegerea am facuto in urma unui atac cerebral suferit la aflarea anularii)

pe insula asta sunt multe de facut: drumetii pe vulcan, concurs de barcute, escaladare, speologie, orice!

insula are cativa locuitori, dar nu mai mult de 800 asa ca putem sa ii aducem in romania si sa ne lase noua asezarea.

acolo nu vom fi deranjati de cei care ne anuleaza festivalul si ne vom intinde de la cele 4 zile planuite la 364 pentru ca o zi sa ne plictisim ca sa ne dorim viitorul UP. pana acolo vom ajunge cu trenul alba iulia – teius care va face o ocolire pana pe insula.

este cea mai buna solutie gasita in momentu de fata.

the show must go on!

(unul din exploratorii de la Alba)


deci numi vine sa cred. :((

Va dati seama ca lumea o sa vina oricum sa se intalneasca la alba, nu? adica no… dupa cat am asteptat doar nu credeti ca stam acasa.

ne vedem in weekend la o bere…de suparare.

Da is convinsa ca ar fi iesit un festival minunat

(un lider din Cluj)


eu nu ma pot opri inca din plans, asa de rau imi pare si la toti ne pare..

(cercetaș din Tulcea)


Imi pare si mie extrem de rau ca anul acesta se anuleaza un festival de suflet al cercetasilor. Cred ca fiecare a ramas cu inima stransa la citirea mailului crunt in care se anunta asta. Insa nu pot sa va zic decat felicitari!

S-a vazut ca in fiecare zi lucrati, pun pariu ca ati pierdut nopti intregi pentru festival, ca l-ati gandit pana in ultimele detalii. Si pentru asta nu pot decat sa va multumesc din suflet! Sunteti o echipa minunata! Si doar un virus care se plimba prin lume omorand oameni si imbolnavind altii si…fiind motivul pentru care UP12 nu se tine, nu tre sa va descurajeze! El e doar un virus…

Mai ramane doar sa va zic: fruntea sus! Ati trecut si prin mai rele. Nu puteti fi decat o echipa si mai buna acum, iar in 2010 sa fie mult mai mult decat 247 cercetasi inscrisi…

(membru al echipei Infoscout)


Ne pare nespus de rau nu numai pentru faptul in sine dar, in primul rand, pentru efortul vostru deosebit si pentru toata munca voastra uriasa de pana acum. Speram insa ca la anul, tocmai pentru ca va fi a XIII-a editie, sa fie cu noroc si sa ne revedem cu bine. Va multumim pentru tot ce ati facut pana acum. Cu siguranta ar fi fost din nou o reusita.

(din partea centrului local Orion Miercurea Ciuc)

Un comentariu la „Mulțumim pentru susținere!”

  1. Cred ca aceste reactii arata de fapt ce inseamna UP pentru cercetasii din tara!

    Mult succes echipa UP pentru ce ai facut, ce faceti si ce veti face (nu de alta, dar gripa trece ea, dar UP-ul ba! :D)

    Gata Oricand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.