Merg la eLiberatica

Nu știu exact de la ce-am pornit, dar fluxul meu de gânduri s-o întors din nou (cum face de atâtea ori) la posibilitățile curentului OpenSource și Free Source Software (FLOSS pentru cine știe). Și, pentru că așa e întotdeauna la mine, îmi zboară gândurile instant, mi-am amintit că am citit undeva că meseriașul meseriașilor când vine vorba de FOSS, none other than Richard Stallman. Și după aia mi-am amintit că am citit că vine la eLiberatica, care este Evenimentul românesc când vine vorba despre asta.

Bine, cineva mi-a atras atenția că de fapt nu vine, trimite un video (scrie acolo sub poza lui, da’ eu mă uit la poze și gata :P). Mai puțin fenomenal, dar în continuare foarte cool.

Anul trecut m-am gândit să merg și eu acolo doar așa, chiar în ziua în care începea conferința, și era oarecum complicat, pentru că este totuși o conferință serioasă cu înregistrare’n’stuff. Dar acuma am profitat că mi-am amintit, și mi-am asigurat un loc profitând de calitatatea mea încă ne-expirată de student. Trei clickuri, un număr de card și 12 euroi și acum merg și eu la eLiberatica :P. Mai vine cineva?

A, chiar. Anul ăsta o să fie chiar la noi în Poli, deci îi chiar aproape :P

logo

2 comentarii la „Merg la eLiberatica”

  1. M-am uitat de curios să văd la ce conferință ai fost exact, presupun că la ONG web 2.0 :) Dar oamenii care au venit acolo în persoană sunt mult mai neinteresanți decât un video trimis direct de la rms :P Și și la eLiberatica vin meseriași în persoană, doar că nu vine el. *snif*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.