Locație UP12

Încă nu am spus nimic oficial pe site, dar în ultimele câteva zile am avut o avalanșă de probleme administrative și logistice legate de UP12. Sunt în fiecare an, și de cele mai multe ori găsim soluții și problemele astea se rezolvă fără ca cineva care nu face parte din Echipa UP să afle despre ele.

Prima dintre chestiile astea s-a produs luni. Partenerul nostru, Colegiul National „Horea, Cloșca și Crișan”, a fost pus sub carantină la începutul săptămânii, din cauza mai multor suspiciuni de infectare cu AH1N1, conform protocolului Ministerului Sănătății. Poate unii ați auzit la știri, pe net, pe teveu, unii s-au impacientat, s-au panicat și așa mai departe. Nu am produs un răspuns oficial către cercetașii din țară din motive care vor deveni curând evidente. Oricum, carantina de la HCC ar fi fost un blessing in desguise, pentru că lunea viitoare, când liceul ar fi ieșit din carantină, ar fi fost locul cu cele mai mici șanse de producere a virusului, pentru că majoritatea elevilor au stat acasă la adăpost, și pentru că liceul a fost dezinfectat conform protocolului, pe banii lor.

Marți am aflat însă că din motive care nu sunt încă clare, sala de sport de la HCC va fi alocată unui alt eveniment în week-endul acela, care e prioritar pentru autorități UP-ului nostru, motiv pentru care nu mai avea nici un rost să înaintăm o înștiințare că HCC-ul e în carantină, și nici că va fi ok, pentru că nu aveam o locație pentru festival.

Cu ajutorul prefecturii, am primit aprobarea de a folosi sala de sport a Colegiului Tehnic Apulum din Alba Iulia. Sala de sport e în aceeași curte, e sala unde au fost cazați adulții la UP10, doar că, conform restricțiilor impuse de DSP Alba, sala va trebui dezinfectată, de data asta, pe banii noștri. După ședința din seara asta vom da de veste prin țară și de schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.