Cu bicicleta prin Herăstrău

A trecut aproape o lună de când n-am mai scris aici. Nu-i bine. Mă ceartă lumea că nu au ce să citească. Așa ca revin cu aventuri, începând cu cele din urmă, pentru că am fost prin tot felul de locuri în ultima lună.

Primul pe listă, joia dinainte de vacanța de Paște am scos bicicleta în prima tură de plăcere de când am cumpărat-o, prin Herăstrău, cu Miha, Ioana, Diana Eugen și Pisi (care este un tip, nu o tipă …). Am prins o super vreme, pe apusul soarelui, și după mai multe peripeții pe traseul Cișmigiu – Herăstrău ne-am bucurat de un ocol al Lacului Herăstrău.

M-am simțit foarte bine să-mi aduc aminte că sunt și locuri frumoase în București și că, cu calul la dispoziție poți să dai liniștit o tură în liniștea din Herăstrău. Am făcut și downhill pe panta de coborâre de la calea ferată, ne-am dus și pe iarbă, și pe asfalt, am coborât și scări, am făcut de toate.

Fetele au închiriat biciclete de la un centru de lângă sediul Băncii Carpatica, la una din ieșirile dinspre Sala Palatului a Cișmigiului. Prețul a fost foarte ok și băiatul de acolo ne-a așteptat chiar dacă am întârziat puțin peste programul lor de lucru. Dacă știe cineva cum se numesc și dacă au un site, vă rog să comentați cu un nume sau un site, să le facem reclamă la oameni că au fost de treabă :)

Călare pe cai
Apus în Herăstrău

Un comentariu la „Cu bicicleta prin Herăstrău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.