Cros Petrom 2009

Am fost azi la Crosul Petrom, ediția 4, 2009. Același traseu, aceeași atmosferă ca și data trecută când am fost (acum 2 ani): 3.7 km, de la Biscuite (piața Charles de Gaule), pe la Arcul de Triumf, Piața Victoriei, și înapoi pe Aviatorilor. Participanții au primit tricouri, și, la întoarcerea din traseu o sticlă de apă pentru hidratare. Din ce zicea băiatu ăla de vorbea la microfon (un grăsău de-i zice Mândruță), erau așa la vreo 2000 de participanți înscriși.

Spre deosebire de data trecută, de data asta am reușit să parcurg toată distanța fără să mă opresc :) Totuși, nu am ajuns în top 200, deci nu am primit bilețel să dovedesc cât de cul am fost :P

Îmi pare rău că nu am avut aparatul cu mine, era o idee să fac câteva poze să se vadă ce de lume era pe-acolo. Or fost și premii pe categorii de vârstă, da numa meseriașii adevărați or ajuns pe-acolo :) Eu (ca și majoritatea celorlalți de acolo) am mers să fug, să văd cum am progresat de data trecută. În plus, Petrom zice că face 1m de pistă de biciclete pentru fiecare participant la cros. Deci e rost de încă 2km de pistă de biciclete până la anu :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.