Concert pentru Cezara

În general nu scriu despre chestii de genul ăsta, nu pentru că nu îmi pasă de ele, dar pentru că găsesc că e foarte greu să vorbești bine despre așa ceva. Voi face acum o excepție, doar pentru că consider că cineva a făcut-o bine.

Cezara este o cercetașă de-a noastră de la Târgu Jiu (ultima oară când am întrebat era la lupișori) și care a descoperit azi vară că suferă de o formă de leucemie. Cercetașii din Târgu Jiu au o campanie de strângere de fonduri pentru a o sprijini care a debutat chiar astă-vară, lucru care mi se pare natural și admirabil.

Spuneam că campaniile de strângere de fonduri pentru situații de genul ăsta sunt delicate, pentru că riști să ajungi să îl pui pe om în situația în care să se simtă vinovat dacă nu te sprijină – că nu poate, că nu vrea, nu contează – ceea ce nu este deloc corect.

Oricum, voiam să scriu aici pentru că cineva a făcut lucrul ăsta bine. Și aici mă refer la în primul rând la Irina Opincaru și la Tromppy și la Adi Secal. Evenimentul a fost un concert de binefacere, anunțat ca atare și promovat către toată lumea, idee care a început timid și care, sunt sigur, prin eforturile celor trei, și a altora, s-a întâmplat foarte strong.

A fost vineri seara, în singurul loc în care putea să se întâmple dacă a fost vinerea – în Varză, și a fost foarte în regulă :)

Mai multe detalii despre cine a cântat acolo și despre povestea Cezarei puteți găsi aici. Sunt și poze de la eveniment, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.