Comparatie

Aseara, fiind joi seara, si principala zi de iesit in oras in Irlanda (weirdoz), chiar daca numa ce ajunsesem din turul inainte mentionat, am fost cu maica-mea is cu cativa colegi de-ai ei intr-un pub (care nu mai stiu cum se numea, but it is not important).

Motivul pentru care scriu postu asta este ca in seara aia la pubu ala era un concert, al unei formatii numite Bootleggin Band, in care canta si (!) unul din colegii si posibil viitorul sef al mamei mele. Tipu are barba de un cot, ii chel cu plete, are 50+ si inafara de faptul ca canta intr-o formatie de rock cu alti tipi de varsta lui, preda la Universitatea din Limerick. Acuma ganditi-va pe cati dintre profesorii vostrii de la faculta vi-i imaginati facand ceva de genu asta?

Mai mult, pubu era plin de oameni de 40 – 50 de ani, cot la cot cu studenti la vreo 20 de ani. In Romania, daca vezi babacii intr-un pub zici ca-s dusi. Aici is toti in pub si asculta muzica de la o formatie in care este si un prof. Well, pe faza asta, fuck you romania. si … stiti voi cum se zice, …. in UPB (cine stie, stie).

Un comentariu la „Comparatie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.