Ca de Ziua Copilului

Supremia este un important susținător al nostru de ani de zile, așa că atunci când am primit invitația, prin Iuli, ca cercetașii să facă câteva jocuri cu copiii angajaților la picnicul anual organizat de ei am fost foarte bucuros că a apărut, în sfârșit, ocazia de a face și noi ceva pentru ei, nu doar invers :)

Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe 1 iunie, ne-am strâns o mână de cercetași și nu numai și am pregătit o serie de activități care pentru noi sunt întotdeauna hit-uri – cursă în saci, învârtitul în jurul parului, aruncatul bocancului. Când au început să ne apară „clienții”, a trebuit să facem mici adjustări, pentru că cei mai mulți erau mici mici mici :) Nicio problemă, aruncarea bocancului a devenit „să-l învățăm pe dl. Focă să zboare”, mergem să vânăm un urs și hipodromul au avut mare priză la public, traseul pentru cursa în saci s-a scurtat puțin, bățul pentru învârtit a mai intrat un pic în pământ :)

Mergem să vânăm un urs
Mergem să vânăm un urs
Teste cu bocancul
Teste cu bocancul
dl. Focă, care a înlocuit cu succes bocancul :)
dl. Focă, care a înlocuit cu succes bocancul :)
Aruncarea cu dl. Focă, varianta pentru adulți
Aruncarea cu dl. Focă, varianta pentru adulți
Teste în saci (am luat bătaie :P)
Teste în saci (am luat bătaie :P)

Am avut noroc și cu vreme faină, nici prea cald, nici prea frig – și ne-am distrat și noi și puștii (chiar și părinții lor :P). După masă, ne-am pregătit cu mai multe jocuri, dar copii n-au mai așteptat și au inventat un joc cu propriile lor reguli, de care nu s-au mai plictisit. Le mulțumesc cu ocazia asta tuturor celor care au fost acolo: Iuli și Cipriana (Ping și Pong :), Carmen, Paula, Andrei, Paul, Nicu și Alin,

Parte din echipă, gata de acțiune :)
Parte din echipă, gata de acțiune :)
BRG_7807
Și adulții s-au distrat :)

 

BRG_7950
Copii nu au nevoie de reguli ca să se joace :)

Toate pozele de la eveniment sunt făcut de Andrei Bregar.

Și cum tot era 1 iunie, am mers după masă și la întâlnirea haiticului lupișorilor noștri, care se pregăteau să își încheie șederea pe teritoriul lui Hathi și să meargă mai departe pe teritoriul Bagherei (pentru cine nu știe, Hathi este responsabil cu dezvoltarea spirituală, iar Baghera cu cea fizică).

S-a tot învârtit o ploicică pe lângă și peste noi, dar într-un final a ieșit soarele și lupișorii au dat ce-au avut mai bun la o mică olimpiadă unde au trebuit, printre altele, probe ca aruncarea greutății, aruncarea mini-suliței și ștafetă cu baloane – cu rezultate impresionante :) La sfârșit lupișorii au primit diplome și, pentru lupișorii cu promisiunea, badge-ul cu Hathi.

Aruncatul mini-suliței :)
Aruncatul mini-suliței :)
Ultima probă, plimbatul de baloane (fără mâini! :P)
Ultima probă, plimbatul de baloane (fără mâini! :P)

În concluzie, anul ăsta, poate mai mult ca în alți ani, mi-am petrecut ziua de 1 iunie în serviciul copiilor, așa, ca de ziua lor. Și vorbind de cadouri de Ziua Copilului, un gest m-a impresionat – un avion de mici dimensiuni a dat câteva ture în jurul orașului și a lansat câteva baloate cu „la mulți ani”, legate cu flori de câmp – două au aterziat chiar lângă noi. Îmi ridic pălăria (de cercetaș) în fața celui sau celor din spatele inițiativei.

Mesajul din avion :)
Mesajul din avion :)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.