Adunarea Generală a Centrului Local, 2011

Au trecut 4 ani de cand Cipri a decis sa predea stafeta si am fost ales Sef de Centru Local la Alba Iulia. Eram in anul II sau III, si eram cel mai batran dintr-o echipa foarte tanara.

Am pornit pe drumul asta fara sa avem prea multa experienta, fara sa avem niste obiective sau o strategie de termen mediu / lung de implementat. Dar obiectivele au aparut pe drum, natural, după ce am dat de multe ori cu capul de multe probleme, și la final, făcând un bilanț, nu ne-am descurcat tocmai rău.Cu ajutorul lui Ciprian, care a rămas Președinte de Onoare și rămâne principalul sprijin al Centrului Local, noul consiliu a reușit să obțină personalitate juridică pentru Centrul Local, și am reușit să pornim un soi de program intern pentru creșterea numărului și pregătirii liderilor noștri. Împreună cu echipa de lideri, am avut 3 UP-uri (și a trebuit să luam împreună decizia de a-l anula pe un al 4-lea). Am avut două campuri internaționale, și muuuulte activități în Centrul Local.

Prin determinarea și hotarârea Nicoletei, în ultimele 6 luni am reușit să avem o întâlnire lunară a liderilor. După mai multe încercări, am reușit să identificăm adulți prin care să pornim și o unitate de lupișori, care numai ce a ieșit în camp, și facem în continuare eforturi pentru a activa seniorii noștri de la Cluj (lucru care se dovedește mai greu decât am vrea :P).

În mod normal, un mandat dureaza 3 ani. Din motive administrative, al nostru a durat 4, dar în 7 mai, chiar înainte de Festivalul Luminii, am avut Adunarea Generală a Centrului Local la Teatrul de Păpuși, care a ales noua conducere a Centrului Local, pentru următorii 3 ani.

Din păcate, nu am avut contracandidat la șefia Centrului Local. Spun din păcate nu neaparat pentru că „vreau să scap”, dar la conducerea unei organizații de tineret când nu există cineva să preia ștafeta, vechea gardă a eșuat în a pregăti o nouă echipă. Sunt încrezător însă că la următoarele alegeri situația va arăta altfel :)

Noul Consiliu al Centrului Local este format din Nico, care a rămas cu partea de trezorerie, Pătrat, care este responsabilul nostru de programe, Andra, responsabil media, Gabi, responsabil resurse umane, Adi Cozma (sau Canada), care a devenit noul Secretar al centrului local. După cum spuneam, șef a fost ales unicul candidat, subsemnatul.

Raportul mandatului care se încheie (poză de la Andra)

De acum, la treabă! :)

3 comentarii la „Adunarea Generală a Centrului Local, 2011”

  1. Sunt la mine pe blog, imi permit :) Totusi, cred ca post-ul asta este mai mult despre altii decat despre mine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.