A blast from the past

Acum 150 de ani, în anul în care am intrat la facultate, Cătă Muntean m-a tras de mânecă să îl ajut cu dezvoltarea unui program pentru eXploratori, ceva care să condimenteze și să ridice programele pentru eXploratori la nivelul la care ne-am fi dorit noi să fim noi și să fie eXploratorii noștri de la Alba.

Eram la început, nu știam noi prea multe, dar entuziasmul și capacitatea fantastică a lui Cătă de a produce idee nouă după idee nouă m-au făcut să îl urmez. Ne-a luat câteva luni să creăm o idee – programul Rover All Over. Bine, în retrospectivă, am pornit prost – am pornit de la promovare și de la pachet, în loc să pornim de la nevoi reale care să corespundă unor cerințe existente – și tot entuziasmul și munca de atunci s-au dus, în mare, pe apa Sâmbetei.

Îmi amintesc cum abia aveam 18 ani și venisem la București să îi explicăm responsabilului de programe, pe vremea aia Răzvan Savu (Zgubi) că dacă nu se face ceva pentru eXploratori în câteva luni se alege praful de toți exploratorii din România – din fericire, nici asta nu s-a întâmplat :)

În vara aia, la inițiativa lui Cătă și cu participarea exploratorilor din Alba (mulți dintre care urmau să devina lideri) am pregătit toată promovarea diferitelor secțiuni ale programului – și un pliant de prezentare.

Mi-am amintit de toată povestea asta pentru că, căutând după ceva pe un hard vechi am găsit pliantul de prezentare – și e foarte tare – țineți minte că l-am făcut cu tehnologia de atunci și pe vremea aia Macromedia încă exista, Photoshopu nu era la îndemâna oricui, și nu orice puști de liceu îl învârtea pe deștu’ mic :)

Rover All Over
Coperti față / spate
Coperti față / spate

 

 

Un comentariu la „A blast from the past”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.