Long time no post

Iar trecut o grămadă de vreme de când n-am mai scris în blog. Nu ştiu dacă a fost lenea, dacă a fost lipsa de timp sau alte resurse sau doar lenea.

Sidenote: dacă nu aş ştii ca nu e aşa, aş putea pune mâna în foc că algoritmul de shuffle de la winamp-ul meu ştie exact ce ora e, aşa că pe la 4 – 5 AM îmi pune numa melodii plicticoase care să mă trimită direct la somn, ceea ce NU e bine.

Revenind, s-au întâmplat multe de când nu am mai scris aici. Ca un rezumat al celor mai importante lucruri care s-au întâmplat:

Şureanu 2006 – un camp de iarnă cu cercetaşii din Alba şi din Cluj. Am prins o tură pe înntunecate către Vârful Şureanu (cu toate că eu personal n-am mai ajuns pe vârf, era târziu şi se întunecase), multe jocuri şi cântări cu exploratorii de la Alba, şi o tură către Vârful lui Pătru pe o vreme îngrozitoare (nici pe Pătru n-am ajuns). Înafară de bucuria de a vedea o nouă generaţie de cercetaşi care şi-a depus promisiunea, campul din Şuri m-a ajutat să înţeleg multe lucruri despre viaţa (mea) cercetăşească.

Revelion 2007 – anul nou m-a prins pe valea Râului Mare, la câţiva kilometri de Cugir, cu colegii de clasă din liceu şi alţi prieteni din generaţia mea. O parte din pozele de la Revelion sunt pe albumul picasa al lui sabu. De revelion aş putea spune că am mâncat, am dormit, şi am beut atât cât am avut eu nevoie. A, da, şi pe 31 decembrie am adormit la un moment dat după masa şi cred că o fost prima dată în tot 2006 când am dormit fără să am nici un fel de grijă pentru ce aş avea de făcut mai încolo.

Operaţiunea Planta – cu toate că aveam una alta de lucru pentru şcoală, nu am avut calculator cu mine, aşa că am considerat că cel mai bun mod de a-mi petrece săptămâna rămasă de vacanţă este să ma relaxez. Am avut 2 întâlniri importante, una cu Benni şi o parte din liderii din Alba să luăm decizii pentru campul de la vară, şi alta cu liderii activi din Alba, inclusiv Cipri (care nu se întorsese încă de la revelion în timp pentru prima întâlnire) despre activităţile ce vrem să le facem în 2007. În rest, Pub13 a fost casa mea aproape în fiecare după masă / seară / noapte. A da, şi am plănuit cu tata lucrări pentru reşedinţa Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.