UP9 – cel mai tare festival

Cand ajung acasa, sau ma rog, la camin, sau … in alta parte decat in gasca care stie ce inseamna UP9 pentru mine, prima intrebare pe care mi-o pune lumea este … „cum a fost?”. Jur ca nu stiu cum sa raspund la intrebarea asta. N-am stiut niciodata.

Din punct de vedere al programului? Nu stiu, am avut incredere deplina in Catalin, el s-a ocupat, eu nu am vazut nimic din program si tot ce am sunt niste numere prin care s-au evaluat atelierele. Deci, … nu stiu.

Din punct de vedere al momentelor? Deosebit! Deschidere, momentul imagine, scenetele, premierea, inchiderea … totul a fost asa cum trebuia sa fie pentru un festival de calitate: surprinzatoare, inovatoare, soul – touching, greu de realizat.

Din punct de vedere al echipei de organizare? Cel putin pe partea administrativa raspunsul este … incredibil. Nu cred ca ma crede vreun participant ca tot festivalul a fost sustinut administrativ cu o mana de exploratori dedicati, un grup de coordonatori ai carei componenta o numeri pe o mana si doua masini la dispozitie.

Din punct de vedere personal? Incitant, dificil, obositor, deosebit, distractiv, enervant, interesant. De toate. Am trecut prin multe in 6 zile. Si tot ce s-a intamplat a meritat. O sa mai treaca ceva vreme pana intra evaluarile, dar pentru mine, personal, asta a fost cel mai tare festival din toate timpurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.