Vizită loc de camp pentru CCL2010

Am avut o perioadă mai agitată în care s-au întâmplat mai multe și n-am ajuns să scriu de ele, așa că acum evit să scriu până nu ajung la zi cu ce am mai făcut :) Le iau pe rând, și vă rog să scuzați posturile mai scurte decât de obicei ;)

Sâmbăta imediat după Paște am primit vizita lui Christian, Robert și Mikael, trei cercetași austrieci din grupul din Hoersching, veniți în recunoaștere pentru campul pe care urmează să-l facem împreună cu ei vara. Am fost cu mașina la locul propus de noi pentru camp, pe marginea râului Gârda Seaca la 5 – 6 km de centrul comunei Gârda de Jos, apoi după masa am pus la punct un pic de program pentru camp și despre călătoria pe care ei intenționează să o facă înainte de a ajunge în camp, prin minunata Românie :) Evident, ziua s-a încheiat cu o bere și cu discuții mai „ușoare”.

Locul de camp e un pic cam strâmt, dar într-o locație excelentă. Are și apă, și acces facil, și, deși sunt niște case în zonă, nu sunt chiar în capul nostru. O să fim la 3-4 ore de Padiș și la 40 de minute de ghețarul de la Scărișoara.

Ciprian și dl. Negrea, proprietarul pământului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.