Roica UP XII staff meeting

Deși nu am reușit să facem UP-ul anul ăsta, echipa UP de anul ăsta a fost una din cele mai reușite echipe din toate timpurile. Am avut mulți oameni implicați, și toți s-au ridicat la așteptări. Ca să nu încheiem un efort susținut de câteva săptămâni brusc, am decis ca în weekend-ul 28 – 29 (când trebuia să fie UP12), să ne strângem la Roica, o tabără la 35 de km de Alba Iulia, și să firigeeeeem porcu’, pentru că de la el ni s-or tras toate hibele.

Am fost 20 de cercetași, am făcut un grătar (pe ploaie, trăiască bucătaru șef Adi :P), am închinat un pahar de vin (sau mai multe), am cântat la chitară și am făcut poze în toiu nopții. Gopo ne-a împărțit lămpi UP (ca cea dintr-un post anterior de-al meu) drept premii de felicitare pentru eforturile depuse pentru UP (am primit și eu una eheeeeeee :P).

Pe la 3, 3 jumate am făcut niște super poze cu echipa, dar din păcate încă nu am ajuns în posesia lor nici eu nici restul Internet-ului, îl așteptăm pe Paul :) Avem în schimb poze de la Cristina Muntean (care a mers cu Bogdănel în plimbare prin chei) și de la Georgi.

UPDATE: Just in, poze de la Paul.

De la Cristina Muntean :)

2 comentarii la „Roica UP XII staff meeting”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.