Prezentare Bluetooth

Am primit săptămâna trecută prima sarcină care are treaba cu noul „job” : l-am ajutat pe asistentul profesorului meu să pregătească și să susțină o prezentare a tehnologiei Bluetooth pentru cursul de Rețele Eterogene de la unul din modulele de master de la Automatică. A fost fun, eu am citit la un moment dat chiar câteva zile intens despre Bluetooth stuff, dar de data trebuia să vorbim despre cum funcționează, iar eu citisem despre cum se folosește efectiv în aplicații.

Anyway, prezentarea a mers destul de bine, a durat cam două ore și am acoperit Stiva de protocoale a Bluetooth, Tehnologii wireless asemănătoare (Alex), Topologia de rețea – piconeturi, Inquiry și Paging și un pic despre Securitate (eu). Îl întreb pe Alex dacă e de acord, și pun și slide-urile aici, poate sunt de folos cuiva, și când terminăm și documentul scris (aka suportul de curs), va avea aceeași soarta :)

Săptămâna viitoare prezentăm în aceeași formulă la același curs tehnologia ZigBee, so I guess it’s time to get reading :P

Update: cu acordul lui Alex, prezentarea :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.