Crazy life

Ma schimb eu sau se schimba lumea din jur? Lucrez ca si coordonator pentru logistica la up10, si in calitatea asta vorbesc cu tot felul de oameni. Multi ma suna pentru ca au nelamuriri. Si sunt obisnuit sa vorbesc foarte frumos cu toata lumea. Chiar daca in momentul ala atitudinea mea nu e foarte pozitivista, vorbesc frumos, calm si exact cum trebe.

Sau ma rog, this is how it used to be. Ieri a dat de mine o exploratoare pe messenger care mi-a pus o intrebare al carui raspuns era deja pe site. Cand i-am spus sa se uite pe site mi-a zis ca n-am fost amabil cu ea si ca ea e mult prea plictisita ca sa se uite pe site si ca de ce nu caut eu sa-i spun. Eu nu mai stiu cum sa imi organizez timpul sa le fac pe toate si ea e prea plictisita sa citeasca 3 pagini? Si eu nu sunt amabil?:) Nu stiu, poate ma schimb eu. Sau poate s-o schimbat tot restu?

Alta chestie ciudata. Am incercat azi sa imi raspund la intrebarea „De cand nu am mai mancat mancare care sa nu fie cumparata de la cantina sau de la shaormerie?”. Si m-am speriat cand nu am stiut sa raspund :o. Maine ma duc in piata!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.