Consiliul Centrului Local 2

Duminică, pe 14, la ora 10, am avut al doilea Consiliu al Centrului Local Axente Sever de anul ăsta. Ne-am propus să ne întâlnim regulat, pentru a putea organiza mai bine activitățile centrului local. Am făcut un pic de evaluare pentru Festivalul Luminii, care per total a ieșit destul de bine, după cum spuneam.

Ne-am pornit un Calendar al activităților centrului local, și lucrăm din greu la site-ul nostru, pe care sper să îl lansăm oficial undeva aproape de Paște. Am hotărât să fim mai riguroși în ceea ce privește cotizațiile și gestiunea membrilor activi / inactivi ai grupului nostru, și am încercat să stabilim niște reguli mai clare despre drepturile și obligațiile membrilor noștri (dreptul de a purta eșarfă, dreptul de a participa la activități).

Am discutat și participarea a doi seniori ai grupului nostru (Gopo și Teo) la AGORA, un eveniment cercetășesc pentru seniori care va avea loc, din câte înteleg, la Kandersteg, în Elveția (unde, btw, Bogdan Pater este membru al staff-ului), și azi am primit și confirmarea din partea comisarului internațional al ONCR că vor putea merge.

Sperăm ca până se termină Luna Pădurii să reușim să ne implicăm în cel puțin un proiect de mediu care să sprijine pădurea (plantare sau întreținere de pădure, lucru la pepiniera din Lunca Meteșului).

Deși îmi propun să ne prezentăm direct pe site-ul nostru, voi continua să scriu aici despre perspectiva mea asupra modului în care Centrul nostru Local funcționează și avansează :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.