Aseară am fost la mătuşa mea ca să mă întâlnesc cu tata, care venise de la Alba, cu Ioana, sora mea, cu mătuşa şi cu vărul meu. Am mâncat o pizza (sincer, mai mult de o pizza, dar nu e relevant), am băut un pahar cu vin şi am stat la poveşti.

Am primit de la vărul meu ultimul album de la mafia, „Viaţa noastră”, pe care încă îl ascult înainte să îmi formez o părere despre el. Pe drumul de întors am stat la poveşti pentru prima oară cred în viaţa mea cu taximetristul, şi am aflat că un controlor de trafic într-o companie de taxiuri este de fapt un taximetrist care urmăreşte frecvenţele şi observă respectarea regulilor de comunicare prin staţie :) good to know

No, în afară de asta, ieri am reuşit să mă uit la Braveheart pentru a mia oara, şi e prea fain filmul ăla, merită vazut din nou :) şi am reuşit să mai dorm ceva, pentru ca aveam datorie la somn destul de impunătoare.

Următorul examen pe care îl am este Programare în Limbaj de Asamblare, şi e momentul să mă apuc de citit pentru că, deşi este o (singura chiar) materie interesantă, e destul de stufoasă şi nu am multe zile de învăţat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.