Forumul liderilor de unitate, Miercurea Ciuc, 27 – 29 aprilie

Nu am mai fost de mult aşa obosit. De la concurs am fost la laborator pentru o discuţie tehnică, apoi fugi acasă, fă bagaju, pleacă la Ciuc.

Trenul pleca pe la 9. În gară m-am întâlnit cu Andra, o lideră din CLPH Tulcea. Am ajuns la Ciuc pe la 2, în gară mă aştepta echipa de la exploratori.

Am mers să-mi las bagajul la vila unde eram cazat, am pus mâna pe un pic şi pe un carneţel, şi m-am dus să mă întâlnesc cu ei. Am avut discuţii vreo ora, apoi ei au plecat să doarmă, eu am rămas să lucrez.

De dimineaţă au început lucrările forumului. Repet, de mult n-am mai fost aşa obosit. Cred că expresia corectă e că „am făcut faţă” în sala de discuţii, oamenii erau fie foarte dezinteresaţi, fie erau intimidaţi de prezenţa mea, nu am reuşit să punem la cale o discuţie aprinsă despre nimic.

Am avut trei sesiuni sâmbătă, după care a urmat un meci de baschet şi un super-meseriaş foc de tabără, unde am băut o gură de vin cu prietenii din ţară şi am stat la o cântare / poveste.

Duminică am mai avut câte ceva de discutat, şi apoi, pe tren către Bucureşti. Eram terminat. la 23:00, la 20 de minute după ce-am ajuns acasă, am mai avut o întâlnire, de data asta cu colegii de proiect, pentru stabilirea sarcinilor la CN.

Rupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.