Hm. I got bitten by a dog în weekend. Nu tare, destul cât să îmi distrugă pantalonii :), şi să îmi aducă categorisirea de „om rău sau ţigan” (pe care nici acum n-am înţeles-o :).

Povestea asta cu câinele n-are avea nici un sens on it’s own, dacă nu ar fi generat o altă poveste. Marţi mi-am propus să mă duc la doctor, să îmi fac un vaccin antirabic, să fiu sigur că nu păţesc ceva de la muşcătura aia.

N-am mai fost la spital de pe clasa I-a, habar n-aveam de cum se umblă pe la spitale and stuff, da eram convins că nu vreau să bat tot drumu până în Colentina, la spitalul de infecţioase, degeaba. So, cum m-am trezit am mers direct la cabinetul din regie. Intru, îmi spun povestea, asistenta o cheamă pe doamna doctor, doamna doctor vine, se uită, îmi face un antitetanos şi îmi zice că n-am de ce să mă îngrijorez pe tema asta.

Eu fericit, dau să plec acasă, când tanti doctor îmi ia tensiunea, şi în cuvintele astea, îmi zice: „esti GRAS”. :o. Adică no, ştiam şi eu că îs chubby, că s-o depus după sesiune, da chiar aşa? După care îmi ţine 10 minute prelegere despre faptul că sunt gras şi ca am, citez, „curu’ mare” and stuff like that, şi ca am tensiunea mică mare and so on.

So, it is official. Sunt gras cu recomandare de la medic :). Doamna doctor mi-o propus regim alimentar. Ce-i ăla? :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.