Feeling kewl

Am avut vreo două zile meseriaşe. De fapt, dacă stau să mă gândesc toată săptamâna a fost destul de bună. Dar după nişte mixed feelings despre anumite faze la şcoală (de gen teme aglomerate & shit), s-au întamplat şi lucruri care să îmi dea satisfacţie :)

Spre exemplu, ieri am fost la examen la pedagogie (prostie de materie, dar şi mai prostie de „profesoară”), şi la întrebarea „Ce fel de oameni vrea sistemul pedagogic din România contemporană să formeze?” i-am scris că ştiu că e în carte altceva, dar ca eu consider ca nu se ştie ce fel de oameni se vor formaţi :)). Profa oricum mă îndoiesc că ar fi înţeles altceva, că de, ochelarii de cal nu şi i-a scos niciodată de la ochi de când o ştiu eu.

Şi azi, am fost la test la AA, mă rog, şi după aia, aşteptând pe coridoare să merg la CN, îl văd pe profu de PLAS (materie de asamblare, singura materie la care am luat 10 în toată facultatea până acum). ŞI spre surprinderea mea se uită la mine, se opreşte şi dă mâna cu mine, şi mă ia la poveşti despre cercetaşi and shit :o! He REMEMBERD! That is sooo kewl!

Neeext, eram foarte frustrat că nu mi-am făcut ultima temă de curs la CN, pentru că nu am înţeles care era treaba prin ea, pentru că nu am avut timp şi pentru că am refuzat în repetate rânduri (şi după multă gândeală despre what is the right thing to do) să o copiez pur şi simplu de la colegi, „că şi aşa nu se uită pe ele”.

No, m-am dus la profu de CN, şi i-am prezentat o temă cu care mă amânase (fază la care o fost foarte de gaşcă, eu nu cred ca m-aş fi primit să mai predau :P). Când să treaca nota finală la lab, se uită pe foaie şi vede că n-am predat tema de curs, şi mă întreabă că de ce, că eu sunt om serios (are un fix cu chestia asta :)). Şi i-am zis că aş fi putut să o copiez lejer şi să o predau copiată (fază cu care sunt convins că e obişnuit) dar că nu simt nevoia să excelez prin metode de-alea. Nu ştiu ce o înţeles el, da aşa bine m-am simţit că i-am spus aia! UAI!

No, de azi înainte, the dark period of every semester is begining. Pentru cunoscători, azi o venit dracu cu găleata de cuie şi cu ciocanu :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.