The camp

Am tot zis ca o sa scriu mai des in blog. Si tot mai rar am ajuns sa scriu :). Intre 29 iulie si 12 august am fost plecat in camp, la Cheile Cibului. Povesti de prin camp si tot tacamu sunt pe site-ul campului. Am stat acolo 14 zile, cu o vreme mai capricioasa, una peste alta cred ca am reusit sa facem un camp bun. Nu cred ca a fost cel mai reusit camp facut de noi vreodata din punct de vedere al programului, dar legaturile dintre oameni si dezvoltarea unor cercetasi in doua saptamani ma fac sa cred ca am avut un camp bestial.

Personal, campul m-a invatat foarte multe despre compromisuri si dificultati intr-o tabara internationala, sa cunosc niste lideri de treaba din Germania, si sa identific potentialele cercetasilor din grupul nostru.

Cred ca, pentru mine, cel mai demn de mentionat lucru din camp a fost hike-ul, in care am incercat sa ajungem intr-o zi la Alba Iulia, si n-am ajuns (desi, … daca era dupa mine ajungeam lejer :P), n-am ajuns pe jos adica. Am fost „ajutati” de Nico, tata, Puiu sa merem la Alba.

La Alba, cu nemtii am petrecut super hike-ul nostru in Pub13 si a doua zi ne-am intors cu microbuzul in camp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.