Întâlnire ENP

Sunt cam în urmă cu scrisul în blog, am avut o săptămână de aia plină cu teme şi proiecte şi alte prostii.

Săptămâna trecută a avut loc întâlnirea Echipei Naţionale de Programe a ONCR, din care fac şi eu parte. Întâlnirea a fost la Sinaia, cazarea asigurată de Primăria Municipiului Sinaia.

Discuţiile au ocupat 90% din timpul alocat întâlnirii, somn puţin, munte deloc. Toată lumea este entuziastă şi toată lumea are idei pentru îmbunătăţire, pentru schimbare. Presimt că lucrurile se vor schimba în bine. Echipa este tânără în întregime. De vineri după masa până duminică dimineaţa am povestit pe diferite teme, în cadrul timpului organizat sau în pauze, detalii, idei şi principii legate de programul educativ al organizaţiei.

Întâlnirea s-a terminat duminică pe la 14:00, am fost şi am văzut un pic şi primăria, şi apoi am hotărât să dăm o tură şi prin oraş, eventual pe la Peleş. Normal că am ajuns mult prea târziu ca să mai putem şi intra, dar a fost o plimbare binevenită după 2 zile de stat închis în casă.

Pe rând, Trompy, Guriţă, Alexandra şi mai încolo Cătă şi-au pierdut trenurile, şi Iuli m-a convins să merg cu personalul în loc să luăm un Rapid. Note to self: nu o mai lăsa pe Iuli să te convingă să mergi cu personalu:). Singuru lucru pozitiv din cele 3 ore jumate (!) cu personalul de Bucureşti Basarab au fost că am dat de nişte „Urşi Trubaduri”, prieteni de-ai Iuliei, cu care am stat şi am cântat and stuff.

No, gata, că acuma o trecut deja o săptămână de la întâlnire şi tre să scriu raportu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.