Întâlnire cu nemţii

No, ca să îmi continui programul internaţional, weekend-ul trecut am avut la Alba o întâlnire cu reprezentanţii cercetaşilor nemţi care vor să facă un camp cu noi la vară.

Deşi iniţial înţelesul a fost că or să vină vineri la amiază, motiv pentru care am plecat din Bucureşti joi noaptea, oamenii au ajuns în alba doar vineri seara, aşa că vineri nu s-a mai pus problema de discuţii.

Sâmbătă, la 9 AM ne-am prezentat la Cipri să plecăm de acolo către Cheile Cibului, locul ales pentru camp. Am întârziat un pic, dar a fost bine, am prins numai vreme bună pe drum. Locul de camp are potenţial, chiar şi unele avantaje pe care Lunca Meteşului nu le prezenta. Rămâne să vedem cum putem profita de potenţialul locului să-l transformăm într-un supercamp.

După masa nu am mai avut discuţii pentru că era deja târziu când am ajuns acasă, aşa că seara s-a termina cu a night out in Pub13. Super distracţie, bere la metru gârlă :)

Duminică dimineaţa am avut discuţii generale despre reguli de camp, utilităţi, probleme de ordin general. Pe la 3 am ieşit la plimbare cu nemţii şi am fost să şi mâncăm ceva, pe la 7 ne-am întors la Cip şi am continuat discuţiile, de data asta pe două direcţii concrete, administrativ şi program. Rezultatele sunt concrete, dar este foarte mult de lucru de acum înainte…

Duminică seara am băut repede o bere şi pe la 23 ne-am luat la revedere şi am mers acasă că trebuia făcut bagajul pentru Cioclovna 2006 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.