15 ani de Axente Sever

Pe 5 octombrie 1994, Centrul Local Axente Sever Alba Iulia a primit din partea ONCR decizia de înființare. Anul acesta, în consecință, am împlinit 15 ani. Ne-am propus să marcăm cumva cifra asta rotundă (anul trecut ne-am făcut buletin :P), și am considerat că cea mai bună idee de a face asta este un BAL MASCAT :).

Ieri am avut balul mascat, și am avut în jur de 50 de cerce și ceva părinți acolo, muulte costume și unele foarte bune. Ne-am uitat la poze, vechi și noi, patrulele au pregătit prăjituri, toate foarte bune :). Îmi pare rău că cea mai mare parte din adulții mai … veterani din centrul local nu au reușit să vină, cred că s-ar fi simțit foarte bine. Eu m-am simțit foarte bine :)

Am avut țigănci (multee), mai multe japoneze (japonezele se îmbracă foarte cul, for that matter), l-am avut pe tarzan, un bucătar, o pirată (care a și câștigat marele premiu), o fost fetița cu chibrituri, the guy from scary movie, un motociclist și o motociclistă, o ingineră de șantier, un cavaler (Buclă) și o domniță, o elfă, un soldat din armata română, un highlander, o ștrumfettă, o hippioată, un avocat (bine, el nu era doar mascat, el chiar este avocat :P), doi munteni, o țărăncuță, o fermieră, pe Hermoine Granger, doi clowni, niște zombies din return of the living dead, două vrăjitoare, un mexican, o pisicuță, un camionagiu, două arăboaice, doi ninjalăi, and so on. Sunt sigur că am uitat câțiva mascați, aștept corecturile :)

A, da, și eu am fost un telefon mobil :P

Eu sunt în telefon :) Poza e de la Paul, cred :)
Eu sunt în telefon :) Poza e de la Paul, cred :)
Georgi (la mijloc) a câștigat votul publicului :)
Georgi (la mijloc) a câștigat votul publicului :) (de la Paul)
Exploratorii prezentându-și prăjiturile
Exploratorii prezentându-și prăjiturile (de la Paul)
Patrula Grohotiș și prăjitura lor, "asfalt"
Patrula Grohotiș și prăjitura lor, "asfalt" (de la Paul)
Bobocii, care au avut, din punctul meu de vedere, cea mai cul prăjitură ever
Bobocii, care au avut, din punctul meu de vedere, cea mai cul prăjitură ever (de la Paul)

Update: poze de la Andra.

4 comentarii la „15 ani de Axente Sever”

  1. Mi-ati stirnit curiozitatea si am citit blogul crezind ca sunteti din localitatea Axente-Sever, jud.Sibiu.Oricum, felicitari ptr.initiativele voastre.De unde v-a venit ideea sa puneti numele ‘Axente Sever”?

    1. Cand centrul nostru local a fost înființat, echipa de atunci a găsit în documente referințe la o cohortă de cercetași la Blaj cred, cu acest nume. În spiritul continuității, s-a decis adoptarea aceluiași nume :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.