ole! aseara am ajuns de la munte, am fost pe Valea Prahovei la ski cu Laura şi o gaşcă de pe la facultate. Am stat la Sinaia, într-o cabanuţă găsită cu mult noroc după ce planul nostru iniţial de cazare a căzut.

De skiat, am skiat la Preadeal pentru că la Sinaia, pârtia de la 2000 la 1400 era închisă din cauza pericolului de avalanşa, cealaltă pârtie de la Sinaia era dificilă, şi Laura şi colegii mei erau începători (şi sunt şi acum:)

De pârtiile de la Predeal pot să spun că sunt dezamăgit. Auzisem multă lume să le laude, dar nu e nimic de capul lor. Clăbucet e un pic de pârtie, dar costă 80k să ajungi în vârful ei. Subteleferic (care e trecută la nivelul „Dificil”) părea ceva mai interesantă, nu am încercat-o încă, dar oricum, nu interesantă de 80k

Plus că e plin ochi pe pârtii, oriunde ai merge trebuie să te aştepţi să te execute careva din spate, nu poţi skia liniştit, plin de sănii, celofane, păşunişti şi paltonari pe pârtie care nu au altceva de făcut decât să încurce lumea şi sa facă mişto.

Mi-am închiriat şi skiuri şi placă, skiuri în prima zi, placă în a doua, am mai învăţat ceva pe placă, dar am dat vreo 5 pârtii cu totul în cele 2 zile, am preferat să stau cu Laura şi cu gaşca decât să dau bani degeaba pe pârtii mici şi supraaglomerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.