Stânca Sfatului

De la Sibiu, am plecat la Alba Iulia, unde, după câteva ore de lucru acasă, am reușit (cu ajutorul lui tata :P) să ajung la Roica, unde proaspăta noastră unitate de lupișori era în primul lor camp, Stânca sfatului.

Am ajuns destul de târziu, dar mi-a picat foarte bine o sesiune de cântat, cu și fără chitara Ștefanei, până pe la 2, când ne-am dat bătuți și, după o dispută filozofică pe întuneric cu Bogdan și Ștefana, am luat somn.

Duminică, am reușit să îi și întâlnesc pe ai noștri lupișori. Ce pot să spun, am dat și pe twitter cred, sunt mulți, sunt mici și mișună peste tot. Eu nu cred că eram așa de activ când eram de vârsta lor. Nu am reușit să le țin la toți minte numele încă (lucrez la asta) dar sunt foarte tari :P

Prietenii lupișorilor, câte unu de patrulă

Am dat o mână de ajutor la un mic traseu de explorare pe lunca Galdei, râul ce trece pe lângă tabără, și după ce i-am observat ascuns într-un copac, m-am trezit că fac parte din maimuțele care l-au răpit pe Mowgli și că acum, când au terminat misiunea, trebuie să îl dau pe Mowgli înapoi :O (needles to say că eu nu îl aveam pe Mowgli niciunde, și nici nu știam că trebuie să îl am, ce mai, nici nu știam că sunt de fapt maimuță :P).

Felicitările și aprecierea mea merg în primul rând către Popi, Adi și Raluca, care se ocupă de unitatea de lupișori, dar și a tuturor celorlalți care au pus umărul la campul ăsta, Nico, Cipri, Irina, Ștefana, Gabi și ceilalți.

Desigur, există și povestea întreagă, pe surse sigure ;), pe site-ul nostru, și un album foto pe pagina de Facebook a Centrului Local cu aventura lupișorilor la Stânca Sfatului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.