Seminar pentru Revizuirea Materialelor Pedagogice

Am fost de joi până sâmbătă la Bușteni, să particip la Seminarul pentru Revizuirea Materialelor Pedagogice ale Cercetașilor României. M-am bucurat să mă întâlnesc cu prieteni vechi și noi. Seminarul a ținut până duminică, dar eu sâmbătă am plecat în Irlanda (scriu un pic mai încolo și despre asta), iar până sâmbătă am avut mai multe sesiuni „de pregătire”, bine-venite, mai ales pentru colegii mai tineri din echipa națională de programe, dar și pentru mine :).

Am încercat să punem o ordine în obiectivele educative ale organizației, să le aliniem între ramurile de vârstă, și am avut doi parteneri de la Creativ (Horațiu și Silvia) să ne ajute să ne proiectăm activitățile în așa fel încât ele să fie relevante pentru obiectivele pe care ni le-am stabilit.

Bianca și Mary (de la European Scout Region) au ținut mai multe sesiuni despre RAP (Renewed Approach to Programme), prin care am trecut destul de în trombă (așa, cam într-o zi), dar prezentarea procesului a fost utilă și, pentru mine, a mai pus puțină ordine în gânduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.