Progrese doctorat

In ultima vreme a trebuit să calc pedala de accelerație cu doctoratul – pe care l-am cam neglijat. Nu mai știu dacă am apucat să scriu aici sau nu, dar în octombrie anul trecut, când a trebuit să aleg o temă și să semnez sub ea, am mers către ce mi se părea mega-interesant, dar și abordabil – Servicii Bazate pe Locație și Realitate Augmentată.

După cum spuneam, nu am prea avut rezultate în anul care s-a scurs, așa că în octombrie a trebuit să pus cap la cap și am susținut primul din cele două referate intermediare de cercetare – Stadiul actual al cercetării în Servicii Bazate pe Locație și / sau Context.

Sunt mai multe chestii – mai ales lucruri de scule și tehnologii curente care n-au mai ajuns în varianta asta – din cauza timpului redus, și din cauză că am încercat să am mai multe referințe academice (jurnale, conferințe …) decât chestii din industrie.

O să încerc să intru în mai multe detalii și aici, să vorbesc un pic despre lucrurile astea, dar cred că e mai bine să fac asta când voi avea mai multe rezultate – mai ales unele interesante! :)

Până atunci, dacă este cineva interesat, pentru lectura voastră personală – link-uiesc aici și docomentul!

 

Bucharest, Bucuresti, Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.