Latest developments

Hmm … iară n-am ajuns să scriu de mult în bLog, am fost ocupat cu examenele … de fapt, cred că asta e mai mult o scuză, că doar 10 minute să scriu în blog am avut tot timpul :)

So, ultimele mele realizări: după câteva zile de citeală am luat 10 la Programare în Limbaj de Asamblare, şi acum mă îndrept către Fizică 2. O materie taaaare ciudată, care, deşi mi se pare interesantă, mi se pare criminal de greu de învăţat.

Am făcut o statistică a notelor mele de la începutul facultăţii până acum, la orice materie care avea măcar ceva de-a face cu profilul meu am luat numai note de la 8 în sus. La orice materie care nu era exact pe profil nu am reuşit însă să iau note mai mari de 6. Concluzia? nu ştiu :) trageţi-o voi

Înafară de asta, cred că din cauză că am învăţat în sfârşit la o materie care mi-a plăcut, încep să-mi vină idei de proiecte. Unele dintre ele chiar realizabile :) Dar nu mă apuc de nimic. După ce termin sesiune i will put my mind in order şi o să văd ce urmează … so, once again, back to hârtie xeroxată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.