Visiting UL

Iei am fost în vizită la University of Limerick, unde lucrează mama, să mă întâlnesc cu niște colegi de ai ei, să mă sprijine un pic cu îndrumare pentru proiectul meu de doctorat. Am mai fost în vizită la UL (și am mai spus că e beton), dar acum, după ce am terminat și eu facultatea, m-a lovit ca un loc excelent de a face școală :)

Am fost pe la bibliotecă, care are mai multe etaje, și mese cu prize de laptop, și un sistem automat de împrumutat / returnat cărți. Pentru comparație, biblioteca din EC-uri de la noi de la facultate este o cameră un pic mai mare decât laboratorul nostru, în care spațiul pentru studenți are 2mp, în care e veșnic întuneric și dacă vrei acces trebuie să mergi la Polizu la gară să te „ia în evidență”. Oh yeah!

Am fost și am vorbit jumatate de ora cu Mikael Fernstrom, care este șerif pe auditory stuff, și care m-a îndrumat spre mai multe chestii de citit, și de experimentat, și am primit de citit chiar și o teză de doctorat care prezintă un posibil setup pentru realizat experimente pe sunet într-un mediu virtual :D

Piața de Marți cu chestii naturale (aka organice)
În fața bibliotecii
The Living Bridge (universitatea e pe ambele părți ale râului Shannon)
Copacul ala din dreapta era mult mai mare dar n-a încăput în poză :)
Liga Studenților. Oh yeah!

PS. de obicei iarba este mult mai verde decât este acum, e foarte frig pentru Irlanda, toată iarna a fost așa :P

Un comentariu la „Visiting UL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.