Unitate şi Prietenie 11

Încă n-a ieşit invitaţia oficială (deşi o să iasă undeva weekend-ul ăsta), vine Unitate şi Prietenie 11. Pentru cine nu ştie (adică nu e la cercetaşi), Unitate şi Prietenie e un festival cercetăşesc pe care îl organizează grupul de cercetaşi de la Alba Iulia de 11 ani pe 1 decembrie.

Ca în fiecare an, ne urnim greu să mai facem ceva, dar ideile care au fost produse tura asta sunt foarte foarte „engaging”, ca să folosesc un termen ce l-am auzit la curs la poli20 :-). Ideea generală e foarte simplă: back to the roots. Cercetăşia înseamnă să-ţi faci prieteni, să cunoşti oameni, să faci chestii cool cu prietenii tăi. Asta vrem să facem la UP anul ăsta.

Renunţăm la scenete (care era o componentă obligatorie la fiecare UP) şi introducem un târg, câteva ore ca oamenii să aibă posibilitatea să vorbească, să vadă ce se face în alte locuri, şi să se invite unii pe alţii la tot soiu de alte evenimente. Vrem să avem şi o scenă, unde să punem chestiile relevante pentru toată lumea. Ca la un târg expoziţional.

Mai vrem să aducem un cort imens chiar lângă sălile de sport unde va fi cazarea, ca să aiba oamenii unde mânca, să nu trebuiască să se mai care până în oraş la pizza and stuff, să avem unde să bem o cană de … ceai, să avem unde să stăm să băgăm o chitară.

Şi, ce poate fi mai back to the roots pentru cercetaşi decât un foc de tabără şi o sumedenie de chitări la sfârşit? Noi ii zicem Fiesta şi o să o avem la UP11.

Dacă sunteţi cercetaşi, mai aveţi de aşteptat la nivel de ore până punem site-ul sus şi apare invitaţia. Daca nu sunteţi cercetaşi, dar vreţi să vedeţi ce facem noi şi să ne vedeţi la UP11, daţi-mi un mail şi vedem ce putem rezolva.

Filmuleţul de mai jos a fost făcut de echipa noastră de media (mai concret de Ioana, soră-mea) şi există ca să vă aducă aminte că existăm, chiar dacă încă nu v-am dat detalii :P.

Un comentariu la „Unitate şi Prietenie 11”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.