IATED2010, Valencia

În ultimele două săptămâni am contribuit, cât am putut, la două lucrări pentru INTED2010 (International Technology, Education and Development Conference). Point is că am cedat drepturile de autor pentru ambele texte, aș vrea totuși să notez pe scurt ideile principale:

Overusing the Internet – problems in technical education descrie problemele pe care departamentul în care sunt doctorand se confruntă când vine vorba de rezolvări ale diferitelor teme și proiecte, multe din ele fiind inspirate puternic din ce se găsește pe Web. În principiu este vorba despre dezamăgirea noastră că toată lumea merge pe calea cea mai ușoară, și că oamenii sunt foarte creativi când vine vorba de orice altceva decât ce și-au ales, cu mâna lor, să învețe.

Education by research – descrie implicarea studenților la diferite nivele ale pregătirii lor (anul 4, masteranzi) în diverse activități de cercetare, în cadrul unui proiect mai mare care se desfășoară în departament.

Anyway, a durat o grămadă de vreme și o grămadă de recitiri până când am ajuns la forme cu care să fim mulțumiți :) Între 8 și 10 martie voi fi la Valencia să susțin lucrările în cadrul conferinței :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.