Călătorului îi stă bine cu drumul …

Am fost tot pe drumuri, că am vrut, că a trebuit, și nu am reușit să scriu aici, dar încerc să recuperez zilele astea.

Acum două săptămâni, duminică, la prima oră (pe la 5, să fi fost), am plecat de la Sinaia, unde am fost la nunta unui bun prieten din „tinerețe”, spre Cluj, unde am avut Consiliul Centrului Local, întâlnirea noastră lunară.

Pentru că am ajuns devreme, și pentru că eram încă oarecum obosit după nuntă, am petrecut prima parte a zilei recuperând treabă de Consiliu director (spre exemplu, o propunere de parteneriat cu Muzeul Național Militar din București, sau poziții față de participarea noastră la o serie întreagă de discuții).

Pentru cine nu știe, Clujul duminică dimineața doarme. De aceea, am fost foarte recunoscător față de staff-ul unei cafenele foarte drăguțe de pe Str. Fortăreței, Amargo Cafe, care m-au primit acolo deși încă nu aveau deschis.

Amargo Cafe

M-am bucurat să avem o prezență așa de numeroasă la Consiliu, deși când e multă lume întotdeauna este greu să ne ținem de ordinea de zi și ne întindem mai mult decât de obicei :)

Subiectul principal de discuție a fost, desigur, campul pe care îl facem în Austria, la invitația prietenilor noștri de acolo, dar am avut o ordine de zi de două pagini, incluzând lucruri pe care nu am reușit să le închieiem de la ultima întâlnire și terminând cu planuri pentru Campul Centrului Local, care este propus pentru ultima săptămână din august, la Lunca Meteșului.

Sunt foarte bucuros să observ că, deși avem încă multe lucruri de făcut, și nu reușim întotdeauna să facem ce ne propunem de la un Consiliu la altul, pașii pe care reușim să îi facem între două Consilii sunt tot mai mari. Iar ăsta este un lucru mare, atunci când toți suntem, până la urmă, voluntari.

Consiliul Centrului Local (poză de la Ioana Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.