Back from one leg land

Vacanţa de iarnă e de obicei pentru mine un moment deosebit de destindere, de reîntâlnire cu prieteni, de mers la munte, la ski … Anul ăsta nu s-a apropiat de nimic de genul ăsta. Aveam o problemă mai veche la piciorul drept (pentru prieteni, „Creierul”) şi îmi propusesem să o repar în 2008 (asta e o problema pe care o am de minim 8 ani), ceea ce s-a şi întâmplat. Faptul că am fost şchiop două săptămâni după operaţie efectiv m-o scos din uz, pentru că parte din procesul de gândire la mine înseamnă plimbatu din stânga-n dreapta cu pixu-n gură.

Singurul lucru care l-am făcut cu adevărat vacanţa asta a fost să dorm. Mult. Prea mult. Atât de mult încât creierul meu a devenit o murătură.

Mi-a fost foarte greu să îmi revin la timp să trimit tema 3 la LPD, şi nici după săptămâna asta de presesiune nu mă simt complet în formă. Dar am făcut şi am văzut lucruri interesante, şi pentru mine asta e întotdeauna un lucru care mă entuziasmează. O să scriu în posturi viitoare despre aventurile programatice cu webservices, cu freakin’ java, cu o interfaţă pentru o aplicaţie scrisă cu php şi js în quick & dirty mode, cu un motor de căutare de ştiri scris de pe la un 0 în java, cu un pic de yPHP, cu noi experiente prin C# …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.