failure … examenul de Fizica 2 a fost … şi a trecut.. examenul, nu eu:P eu am luat 3. Asta e .. cand m-am întors de la examen eram foarte mirat de faptul că am chiar scris ceva, mă aşteptam să scriu mult mai puţin decât am scris.

Profa mi-a dat 10/35 la partial si 3/35 la final, deci in consecinţă nu am prea făcut destul cât să considere că merit să trec. Profa de ELTH ne-a amânat (caracteristic) încă vreo 2 zile, şi este probabil în ritmul ăsta să nu vedem vreun rezultat până după sesiune…

În altă ordine de idei, de azi dimineaţă mă tot apuc de învăţat pentru ultimul examen din sesiunea asta, Matematici Avansate. E vineri, la 11. Încă un examen fără nici o valoare cu un profesor care nu are ce căuta la facultatea „de elită” cum zice profa de fizică.

Ieri mi-am cumpărat cablu de date pentru telefonul meu.. nokia 3100. Am început să citesc şi despre Java, şi vreau sa citesc şi despre JME (Java MicroEdition). Tot în ideea asta am început să citesc despre platforma nokia S40, pe care sunt făcute mai multe telefoane de la nokia, pentru că vreau să încerc să încep să învăţ sa fac şi aplicaţii pentru telefoane mobile.

No, sper să învăţ destul pentru examenul ăsta să îl iau. Să nu merg acasă doar cu un examen luat sesiunea asta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.